Most azokhoz szólok akiknek az MMORPG - tehát többfelhasználós féle online szerepjáték fogalom mond valamit. Van egy játék, amely kezdetben böngésző alapú volt, most pedig egy megbízható kliens programot lehet feltelepíteni hozzá, s idestova már 6 esztendeje leköt :P Tudom nagy kocka vagyok, ez van :D  

A játék neve: Drakensang Online

ingyenes játék Bigpoint Drakensang

Azért nem azt mondom, hogy fanatikus vagyok, hiszen a rengeteg tartalomfejlesztési koordinációs feladataim mellett, időm sem nagyon lenne rá. De a reggeli napi KV melletti rutin, legalább egy negyedórás farmkörre össze szokott jönni.

Figyelem BÓNUSZKÓD a játékban!

Ahogyan a hivatalos micro blogomban is szét tülköltem, úgy megosztom veletek is a jelen cikk publikálásától számítótt még 1 napig érvényes 1STAY3DH0M3 utalványkódot. 3 napos prémium felhasználó jogosultságot lehet szerezni. Mi jelent a bónuszkód vagy utalványkód és hogy lehet a Drakensang Online játékban beváltani? Olvasd el az utalványkód cikket, ennek megértéséhez :)

 

Röviden a játék lényegéről, hiszen ez itt most csak kedvcsináló

A szerepjátékod világa: Duria birodalma. Elég szép részletes térkép is tartozik hozzá.

ingyenes játék Bigpoint Drakensang

Regisztrációkor már eleve javaslom, hogy a Grimmag szerveren hozd létre a karaktered. Ezt azért tanácsolom, mert a legtöbb magyar ajkú játékos, fiúk, lányok vegyesen, erre a szerverre tömörülnek. Sajnos sok kezdő, újonc elköveti azt a hibát, hogy nem ezen a szerveren hozza létre a karakterét hanem egy másikon, s utána a különböző közösségi oldalakon árasztják ki magukból a panaszt, hogy kevés magyarral találkoznak :)

Milyen kasztok léteznek?

Sárkányharcos, körmágus, vadász, törpe - mindegyik kaszthoz más más filozófia kell, még akkor is ha sokszor úgy tűnik a rendszerben egykaptafára működik minden.

Hogy találsz engem meg a játékban?

ingyenes játék Bigpoint DrakensangBtamás néven megtalálsz a rendszerben... körmágus vagyok, így egyéb kasztokkal kapcsolatos kérdésekkel ne bombázz, mert nem fogsz sikerrel járni :D

Régi veterán vagyok már a játékban, s mindenki úgy ismer, hogy ez a Bigpoint játék van értem, s nem én a játékért. Na ezzel csupán azt akarom jelezni, hogy a sok mókuskerékre fektetett event - eseményekre, amelyek az idő előrehaladtával szinte alig változnak, teljesen immunis vagyok, tehát nem igazán érdekel az, hogy végig viszek e egy eventet vagy sem. Úgy játszom vele, s úgy fejlesztem a karakterem, ahogyan épp kedvem tartja, csak ezt tudom Neked is tanácsolni. Kellemes játékot és váltsd be gyorsan a bónuszkódot!