Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cyber Utazó

blogavatar

Napi érdekességek rövid szösszenetekben :) A fókuszba helyező fanatikus :D Lelsz több infót rólam a Gravataron: https://shorturl.at/ktxD9

Utolsó kommentek

Facebook : 3 üzleti öngól

Nem tudom megállni, hogy ezt az apróbb gondolat sort itt a Reblog közösségével tudassam :) Egyszerűen nem fér a buksimba, hogy egy olyan nagy cég mint a Facebook, hogy a manóba véthet a saját üzleti profilja ellen 3 szarvashibát ami onlinemarketing szempontból nagyon is jelentős!

üzleti élet seo látogatottság platform

Tovább

Devizaváltás bankközi árfolyamon

Nagy a kereslet az olyan fogalmakra mint bankközi devizaárfolyam, valuta árfolyam, pénzváltás és még lehetne sorolni. Furcsa, mert azért a #covid19 idején ügye a szlogen: #maradjotthon. Úgy látszik az emberek többsége azért már most érdeklődik az utazás lehetőségei iránt, és keresi a kedvezményes, alternatív megoldásokat a pénzváltásokra.

A bankközi devizaváltás egy lehetséges platformja

Több megoldás is létezik, például a bankok között is csemegézhetsz. Viszont a lehetséges választások között számos fintech cég kínálja a nagyon kedvezményes lehetőségeket. Az ilyen cégek többsége szakmailag nem a bankok kategóriájába tartoznak, hanem az online pénzkezelő cégek táborát erősítik. A Revolut egy remek megoldás sok mindenre, köztük a Robin Hood módszerei alapján történő devizaváltásra is.

valutaváltó devizaváltó pénzváltás Revolut belépés

Tovább

Mikroblogolás

Szeretnéd az online marketing tevékenységed egy kicsit megtámogatni egy jól működő mikrobloggal?

A SEO számára rendkívül hasznos lehet, hiszen egy jól szervezett mikroblog az úgy működik, hogy minden egyes posztot szépen lement egy generált aloldalra, amely a Google által lehetőleg kényelmesen feltérképezhető.

Tovább

Weglot egy profi fordító?

Kicsit szétnézegettem a WordPress házatáján, hogy milyen bővítmények, pluginok érhetők el mostanság. Találtam egy bővítményt - megjegyzem nem a WordPress által kiadott hivatalos bővítmény - amely azt ígérte, hogy bizony a blogomat lefordítja ha akarom bármilyen nyelvre, és hozzátette SEO barát.

Weglot valóban SEO barát

Weglot tolmács fordító program többnyelvű blogolás

Tovább

Szép grafikával megáldott MMORPG oldal

Most azokhoz szólok akiknek az MMORPG - tehát többfelhasználós féle online szerepjáték fogalom mond valamit. Van egy játék, amely kezdetben böngésző alapú volt, most pedig egy megbízható kliens programot lehet feltelepíteni hozzá, s idestova már 6 esztendeje leköt :P Tudom nagy kocka vagyok, ez van :D

A játék neve: Drakensang Online

ingyenes játék Bigpoint Drakensang

Azért nem azt mondom, hogy fanatikus vagyok, hiszen a rengeteg tartalomfejlesztési koordinációs feladataim mellett, időm sem nagyon lenne rá. De a reggeli napi KV melletti rutin, legalább egy negyedórás farmkörre össze szokott jönni.

Figyelem BÓNUSZKÓD a játékban!

Ahogyan a hivatalos micro blogomban is szét tülköltem, úgy megosztom veletek is a jelen cikk publikálásától számítótt még 1 napig érvényes 1STAY3DH0M3 utalványkódot. 3 napos prémium felhasználó jogosultságot lehet szerezni. Mi jelent a bónuszkód vagy utalványkód és hogy lehet a Drakensang Online játékban beváltani? Olvasd el az utalványkód cikket, ennek megértéséhez :)

Tovább