Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cyber Utazó

blogavatar

Napi érdekességek rövid szösszenetekben :) A fókuszba helyező fanatikus :D Lelsz több infót rólam a Gravataron: https://shorturl.at/ktxD9

Utolsó kommentek

ProtonMail egy barátságos de profi E-mail szolgáltató

Ma reggeli apróbb szösszenetemben szeretném figyelmetekbe ajánlani a ProtonMail ingyenes szolgáltatását. Eme email szolgáltató szervere Svájcban van... mélyen a szikláshegységek alatt, az adataid teljesen biztonságban lesznek. Minden egyes levelezésed, mind kimenőt, mind bejövőt titkosított formában tárol. Leveleid soha senki nem fogja tudni elolvasni, s ha elfelejted a jelszavad, akkor Te magad sem...

levelezés ProtonMail ingyenes kriptográfia kommunikáció elektronikus levelek e-mail

Szerintem mindazok számára is tökéletes egy megoldás, akik szeretnék igénybe venni az email titkosítás - különböző kriptográfiai eljárások - lehetőségeit, de egyáltalán nem látják át a technikai lépéseket. Ha az említett email szolgáltatóba beregisztrálunk akkor mindenféle technikai tudás nélkül egy másik ProtonMail felhasználónak fogunk tudni titkosított levelet küldeni, a titkosítás ugyanis ebben az esetben teljesen automatikusan megy végbe.

Tovább

A WordPress sír, hogy elavult a PHP-d? :)

A sokak által kedvelt WordPress motor a saját hostingon levőknek mindig jelezni szokta ha a server hosting által alkalmazott PHP verzió esetleg már nagyon elavult, s a gyorsaság valamint az IT biztonság érdekében is fontos lenne egy PHP frissítés.

Tovább

Covid-19 mánia

Ez a Koronavírus marhaság már kész agyrém. Jó oké nem tagadom a létezését, de sajnálatos módon a média leginkább mindent a torzításra használ. Jönnek itt az olaszországi elhalálozottak számával - amely az ország lakosságához képest - teljesen jelentéktelen, és a média szinte ordítja, hogy Koronavírusban haltak meg. Csak azt nem teszik hozzá, hogy nagyon sok esetben valamilyen más halálos betegsége volt az illetőnek, például rák.

Tovább

Napi ajánló :)

Inspirációk és motivációk: utazás, jog, informatika - számítástechnika, inspirációs sikertörténetek, online játékok

Még nagyon sok témakört tudnék sorolni, ezért javaslom inkább kukkants be ebbe a személyes blogba ;)

Tovább
123
»